_______SZOLGÁLTATÁSOK________

Műszaki minőségirányítás és -felügyelet

Engedélyezett beruházási és műszaki menedzserként magas szintű műszaki és pénzügyi tanácsadást és ellenőrzést tudunk nyújtani az új vagy meglévő épületek átalakításával kapcsolatban. Többéves szakmai tapasztalatunk szerint egy projekt sikerének kulcsa, hogy már a projekttervezés legkorábbi szakaszában olyan hozzáértő szakmai partnert találjunk és vonjunk be, aki mind a tervezési, mind a kivitelezési oldalt a lehető legkörültekintőbben tudja irányítani, és mi ezt képviseljük. Kapcsolat

Kapcsolat


BIM menedzser egyedülálló tapasztalattal

Korábbi gyakorlataink során abban a kiváltságban volt részünk, hogy a világ legnehezebb mérnöki projektjei közül néhány rangos nemzetközi projektben dolgozhattunk. Ezek a projektek mindegyike BIM-megközelítéssel valósult meg, ami elengedhetetlenné tette a rendkívül pontos 3D modellek létrehozását. A legkifinomultabb csomópontok tanulmányozásához és tervezéséhez elkerülhetetlen, hogy ezeket fejlesszük és tanulmányozzuk. Erre a megközelítésre nem csak az olyan díjnyertes épületek esetében van szükség, mint a kisteleki Twist Múzeum vagy a dohai metróállomások, hanem bármilyen léptékű és magas műszaki tartalmú építési projekt esetében is.

Kapcsolat


Tervezési és szerkezeti szakértelem

A jól kidolgozott terv az alapja minden jól szervezett és hatékony építési projektnek. A tervezés és kivitelezés területén szerzett 15 éves tapasztalatunkkal azonnal felismerjük a tervezési hibákat vagy hiányosságokat, amelyek hátráltathatják a projektet vagy felboríthatják a pénzügyi eredményt. Szakvéleményünk során azonosítjuk és dokumentáljuk ezeket, és javaslatokat teszünk az újragondolásra vagy módosításra. 

KapcsolatHomlokzati és tetőburkolati szakértelem

Több mint 150 000 m2 tető- és homlokzatburkolási tapasztalattal rendelkezünk. Tervezés, gyártás és telepítés egy kézben. Segítséget tudunk nyújtani a szerkezeti tervezési részben és a modellezésben, amelyek kulcsfontosságú elemei minden tpye épületnek.

Kapcsolat


Befektetési szakértelem és kríziskezelés (pénzügyi, technikai)

Mielőtt a projekt elindulna, fontos, hogy ne csak az építkezés költségeit, hanem a fejlesztés jövedelmezőségét is felmérjük.

Kifejezetten a projektre kidolgozott ROI- és P&L-számítás és RISK menedzsment.

Kapcsolat

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.